Links

Kindertherapie Aalsmeer
Bij Kindertherapie Aalsmeer kunt u terecht als u zich zorgen maakt om uw kind. Kindertherapie Aalsmeer biedt ondersteuning en begeleiding aan, voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar.

Therapeutisch Centrum Aalsmeer
Het TCO is een paramedisch therapie-& trainingscentrum in Aalsmeer, dat ondersteuning biedt aan een ieder die aan zijn gezondheid en welbevinden wil werken.
Aan het centrum zijn verschillende deskundigen verbonden.

Nederlands Academie voor Psychotherapie
De Nederlandse Academie voor Psychotherapie is een particuliere onderwijsstichting en verzorgt sinds 1979 mensgerichte opleidingen in Psychotherapie, Counseling & Coaching, Kindertherapie en -Mediation en Neurolinguïstisch programmeren. Jaarlijks studeren er rond de 500 studenten.

Vereniging Integraal Therapeuten
De Vereniging van Integraal Therapeuten is een beroepsvereniging van gekwalificeerde therapeuten die werkzaam zijn in de geestelijke gezondheidszorg. Ze zijn op minimaal HBO niveau professioneel geschoold en hebben daarnaast zelf een ontwikkelingsproces doorgemaakt. De therapeuten hebben in hun werk zowel aandacht voor de geestelijke, als voor de lichamelijke en spirituele dimensie van hun cliënt. Wanneer dat nodig is verwijst de VIT-therapeut door naar andere beroepsbeoefenaars, of werkt hiermee samen. Dat kunnen reguliere en niet-reguliere hulpverleners zijn.

RBNG
De stichting RBNG is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert.